Merten hyvinvointi on elinehtomme

Arvo Kokkonen Oy on aktiivistesti ollut edistämässä kestävän kehityksen mukaisesti pyydettyjen  merenherkku-tuotteiden tunnettuutta Suomessa. Vuoden 2009 aikana valikoimassamme oli jo yli 30  erilaista Eco-label tuotetta.  Gastro-2010 messuilla tuoretiskimme esittelyherkut koostuivat yksinomaan tästä valikoimasta.

Yrityksemme on sertifioitu alkuvuodesta 2010 Friend of the Sea tuotteiden toimittajaksi, lisäksi toukokuun aikana sertifioimme myös MSC-tuotteemme.

Oheisesta linkistä saatte lisätietoa Friend of the Sea – merkistä.

friend of the sea logo http://www.youtube.com/watch?v=68aSdFZwD3w


 

esitteen kansi

Merenherkkuja yli 30 vuoden kokemuksella


Merten hyvinvointi on elinehtomme


 

videokuva

Katso uusi yritysvideomme


 

Merenherkkujen erikoisliike - aina askeleen edellä

Arvo Kokkonen Oy on perheyritys jonka päätehtävänä on toimittaa huippulaadukkaita kala- ja äyriäistuotteita HoReCa- ja kauppasektorin tarpeisiin. Toiminta-alueena on koko Suomi. Tuotteidemme tuoreuden ja korkean laadun takaa katkeamaton kylmäketju kalasatamista tai tuottajalta suoraan asiakkaalle. Uusittu tuotantolaitoksemme on EU-hyväksytty ja mahdollistaa kalatuotteiden jalostuksen asiakaskohtaisesti räätälöityihin tuotteisiin. Olemme Suomen Keittiömestarit ry.n ja Suomen Kokkimaajoukkueen virallinen yhteistyökumppani.

Toimintamme vastuullisena kalatukkuna perustuu kestävän kehityksen periaatteeseen. Seuraamme EU:n suosituksia kalakantojen pyyntikiintiöistä yhdessä tavarantoimittajiemme kanssa. Kaikki tuotteemme tulevat sertifioiduista laitoksista.

Kalat sisältävät runsaasti terveydelle välttämättömiä vitamiineja ja hivenaineita. Ne ovat parhaimpia lähteitä niin Omega 3- rasvahapolle kuin D-vitamiinillekin. Terveellisenä ja kevyenä vaihtoehtona niitä kannattaa suosia ruokavaliossa. Kokonaisvalikoimamme käsittää yli tuhat nimikettä merenherkuista, joten löydät varmasti useita vaihtoehtoja valikoimaasi.

Laaja merenantimien valikoimamme mahdollistaa varmasti kilpailijoista erottuvan ruokalistan tai palvelutiskin luomisen. Oma keittiömme valmistaa aidot käsintehdyt sushit tai vaikkapa herkulliset kalaterriinit valmiiksi juhlapöytään katettavaksi. Toimitamme tuotteet luotettavasti ja täsmällisesti juuri oikeaan tarpeeseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään ruokalistan tai valikoiman laatimisessa, käyttäkää yli kolmenkymmenen vuoden kokemustamme avuksi. Panostamme asiakaspalveluun, joka tarkoittaa sitä että minkä lupaamme sen myös teemme. Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntevaan myyntiimme: 09-2786 070.